Wat maakt Amstelveen zo aantrekkelijk? 

Amstelveen, waar staat het eigenlijk bekend om en wat moet je echt weten voordat je daar een huis koopt of gaat huren. Amstelveen wordt gezien als een woonstad dat ontzettend divers is. Als je wil wonen in een groene omgeving maar toch niet helemaal afstand kan nemen dan is dit dé plek voor jou om een woning te zoeken. Bekijk de bron voor informatie over mogelijk hulp bij de verhuizing naar deze veel biedende plek. Het is dan ook niet voor niks dat Amstelveen al een aantal keren is benoemd in de top 3 meest aantrekkelijke Nederlandse steden om in te wonen. 

Ontspannen naast alle hectiek 

Amstelveen is misschien wel een goeie plek om een woning te zoeken als je werkzaam bent in Amsterdam. Naast de drukte van je baan, woon je dan in een omgeving waar je echt tot rust kan komen. Het is wel een plek dat echt centraal gelegen is in de Randstad, maar met de bossen en een strand in de buurt. Je zou hier dan letterlijk en figuurlijk uit kunnen waaien of tot rust kunnen komen in de groene bossen of parken. Wil je de hectiek opzoeken? Dan ben je zo in de grote hoofdstad Amsterdam. De bereikbaarheid van Amstelveen is dan ook via de A9 erg toegankelijk. 

Is het dan alleen maar rust?  

We hebben het dan over Amsterdam opzoeken, maar Amstelveen heeft zelf ook een bruisend stadshart. Er zijn dan ook naast kleinere zaakjes, grote winkelketens te vinden. Ook is er niet een stamkroeg, maar is er een diverse hoeveelheid aan horeca te bezoeken. Je kan zeker Amsterdam opzoeken, maar de mogelijkheid voor uitgaan of werk is ook te vinden in Amstelveen zelf. Amstelveen kent dan ook veel verschillende wijken, dit geeft een beetje het idee: ‘voor ieder wat wils’. Alle voorzieningen van een grote stad zijn binnen bereik, maar hierbij heb je wel een veilige, warme, groene omgeving. Ben jij binnenkort van plan om te verhuizen naar Amstelveen? Kijk dan ook naar een verhuisbedrijf in Amstelveen.