Unilux levert kwaliteits horren

Logo-Unilux

Ben je onlangs verhuisd of heb je in jouw huidige woning erg veel last van muggen en vliegen? Dan ben je voor kwaliteits horren bij Unilux aan het juiste adres. Door het plaatsen van horren is het voor de insecten niet meer mogelijk om jouw woning binnen te vliegen. 

Waarom kiezen voor Unilux?

Unilux heeft erg veel ervaring en kennis opgedaan in de loop van de jaren die zij inmiddels werkzaam zijn. Bij dit bedrijf zul je horren vinden die van een zeer goede kwaliteit zijn. De horren die het bedrijf levert worden namelijk allemaal in Nederlandse fabriek gefabriceerd en indien nodig gerepareerd. Wanneer de standaard afmeting van de hor niet past voor jouw deur of raam is het mogelijk om deze op maat te laten maken. De levertijd van een op maat gemaakte hor zal niet langer zijn dan 1 week. Via de website kun je gemakkelijk de afmetingen van het raam of de deur waar de gewenste hor geplaatst moet worden invoeren. Jouw opmaat gemaakte hor zal dan zo snel mogelijk door Unilux worden gefabriceerd en worden geleverd. Het bedrijf staat tevens garant voor de kwaliteit van de horren die zij aanbieden waardoor je 5 jaar garantie zult ontvangen op jouw aankoop.

horren

Een klant gemiddelde van een 8,5 

Alle voorgaande klanten zijn zeer tevreden over de aankopen die zij hebben gedaan waardoor zij het bedrijf gemiddeld een 8,5 geven. Op de website zijn de positieve reviews van de voorgaande klanten te vinden.