Het productieproces versnellen

Ik heb planten en ik wilde het productieproces versnellen. Ik had alleen nog geen idee hoe ik het moest gaan doen. Na een lange zoektocht heb ik eindelijk een site gevonden waar de gouden tip opstond. Heel simpel, met CO2 kweken. Daar had ik op gezocht en toen kwam alles naar boven. Kweken met CO2 is goed voor de planten als de planten niet genoeg CO2 krijgen. Planten nemen overdag CO2 op en zetten het om in zuurstof. Ze ademen eigenlijk CO2. Kweken met CO2 verhoogd goed het productieproces. Dus als u het te langzaam vindt gaan met het kweken dan is het zeer zeker aan te raden. S’nachts nemen planten precies andersom zuurstof op en stoten ze zuurstof uit.

Verschillende producten te verkrijgen

Bij De Hobbykweker zijn veel producten te koop die het CO2 kweken mogelijk maken. Zo zijn er CO2 emmers, Controller om het CO2 apparatuur aan te spreken, Hotbox CO2, Co2 sensor en CO2 generatoren. Met al deze mogelijkheden, raad ik het u aan om eens een kijkje te nemen bij de enige echte Hobbykweker!