Wat heeft een Schramm bedden dealer je te bieden?

Een optimale nachtrust is voor iedereen uitermate belangrijk. Dat spreekt voor zich. Slechts enkele dagen slecht slapen kan er dan ook reeds voor zorgen dat je dagelijks leven sterk wordt beïnvloed. Het vinden van het meest optimale bed op de markt die je kan voorzien van het best mogelijke slaapcomfort is vandaag de dag alles behalve eenvoudig te noemen. Wil jij met absolute zekerheid kunnen rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding? Dan kan het de moeite waard zijn om voor het kopen van jouw gloednieuwe bed een beroep te doen op een Schramm bedden dealer. Waarom? Dat vertellen we je graag hier op deze pagina! 

Een bed kopen bij een Schramm bedden dealer 

Zoals de naam reeds laat vermoeden zal je bij een Schramm bedden dealer in de praktijk altijd een keuze kunnen maken tussen verschillende bedden van het merk Schramm. Schramm is een Duits familiebedrijf welke op moment van schrijven toch al meer dan 90 jaar ervaring heeft binnen de sector. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het merk er om bekend staat een uitstekende langetermijnvisie te hebben. Deze visie heeft niet alleen betrekking tot de kwaliteit van de bedden, maar ook tot de duurzaamheid waarover ze beschikken. Elk bed van het merk Schramm wordt dan ook individueel met de hand en bovendien ook nog eens volledig op maat gemaakt. Dit zorgt ervoor dat Schramm zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in het realiseren van prachtige, verstelbare boxsprings. Bovendien biedt het merk je ook nog eens een haast oneindig aanbod aan mogelijkheden aan voor wat de vormgeving betreft. 

Wat is het twee-matrassen-systeem van Schramm? 

Eén van de mogelijkheden waar je als klant bij een Schramm bedden dealer voor kan kiezen is het zogenaamde twee-matrassen-systeem. Het betreft hier een uniek concept waarbij er sprake is van een flexibele bovenmatras die wordt gecombineerd met een stabiele ondervering. Deze combinatie zorgt ervoor dat je als gebruiker van het bed in de praktijk kan rekenen op niet één, maar wel twee verschillende voordelen. Niet alleen zorgt deze combinatie immers voor een optimale ondersteuning, daarnaast biedt ze je ook nog eens een geweldige ventilatie. Deze laatste is uiteraard extra interessant voor mensen die overmatig transpireren in hun bed. 

Een uitstekend verstelbare boxspring 

Op het moment dat je het aanbod bij een Schramm bedden dealer gaat bekijken zal je ook meteen kunnen vaststellen dat er een prima verstelbare boxspring in is terug te vinden. Ook dit is één van de absolute paradepaardjes van het merk Schramm. Het is bij dit merk immers mogelijk om te kiezen voor een boxspring die is uitgerust met tot zomaar even 7 motoren per ligvlak. Dit is absoluut uniek op de markt. Bij geen enkel ander merk is het op moment van schrijven mogelijk om een boxspring te kopen die over eenzelfde aantal motoren beschikt per ligvlak. Jouw Schramm boxspring slaagt er dan ook perfect in om zeer precies tegemoet te komen aan jouw persoonlijke verwachtingen. Of je nu van plan bent om tv te kijken, of je graag een boek wil lezen of je bijvoorbeeld even je benen wil ontlasten, je boxspring kan er je allemaal een handje bij helpen!