Schakel OBenP.nl in om boktor te bestrijden

OBenP.nl

Mijn moeder belde op dat ze iets raars in het hout had ontdekt van een balk bij haar op zolder. Ik zocht gelijk op internet naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen, zo kwam ik OBenP.nl tegen. Ik ging gelijk bij mijn mama langs om de situatie eens te gaan bekijken. Ze vertelde mij dat zij een oude doos met foto’s van zolder wou halen. Ik liep de trap op en zag in de balken wat mijn moeder bedoelde, dat zag er inderdaad vreemd uit. Omdat wij er beide niet zoveel bestand van hadden belde ik het bedrijf op met de vraag of zij langs wilden komen. Zij zeiden dat zij gewoon de eerste keer vrijblijvend langs kwamen in het te inspecteren. Ze kwamen helaas met slecht nieuws de trap af lopen.

OBenP.nl

Snel en effectief

Ze vertelde aan mijn moeder en mij dat zij boktor hadden ontdekt in het hout. Ik was blij dat ik voor OBenP.nl heb gekozen want ze waren heel vriendelijk. We maakte samen een afspraak om de beestjes te laten verwijderen. Ze hadden naast slecht nieuws ook nog goed nieuws want mama was er op tijd bij. Ze hadden nog niet zoveel schade aangericht dachten ze. Dat was een geruststellende gedachte voor ons beide. Enkele dagen later kwamen de aardige mannen terug met materialen die je alleen kan krijgen als jij over de juiste diploma’s beschikt. Ze gingen de zolder op om de boktor uit te schakelen en het boormeel weg te halen. Mijn moeder was blij met het resultaat.

OBenP.nl