Raamfolie Windowdeco biedt jouw de mogelijkheid om het zelf te ontwerpen

windowdeco-4001Hoi allemaal, leuk dat jullie er weer zijn. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer lezers op mijn blogpagina krijg. Zoals vele van jullie weten hou ik mij dagelijks bezig met alles wat met wonen te maken heeft. Ik geef ik graag advies op gebied van verbouwen. Deze twee dingen zijn dan ook precies de reden waarom ik dit blog ben begonnen. Alle positieve en leuke dingen die ik dagelijks meemaak deel ik dan ook graag met jullie. Ik vind het zelf ook altijd prettig om advies te krijgen. Want samen kom je er vaak beter uit als dat je het alleen moet doen. Dus wanneer jij na het lezen van dit blog nog vragen of opmerkingen aan mij hebt, twijfel dan niet om deze te stellen.

raamfolie-bedrukt-logo-gesneden-op-maat-220x150Het topic van vandaag is raamfolie. Dit met name het laten bedrukken ervan. Sommige noemen raamfolie ook glasfolie. Ik werd laatst op een geattendeerd door een vriendin over een bedrijf die dit professioneel doet. Raamfolie Windowdeco was de naam hiervan. Op hun website heb je de mogelijkheid om zelf met een ontwerp te komen en deze naar eigen invulling te bewerken. Het blijkt dat zij een van de weinige zijn waar je dit kunt doen. Bij de meeste kun je alleen een standaard ontwerp of helemaal geen kopen. Maar dit is dus erg leuk en origineel om te gebruiken. Zo kun jij je huisnummer op glasfolie bedrukken, of de woorden home sweet home. Je kunt het allemaal zelf verzinnen, het concept werkt heel eenvoudig.

De werkwijze van WindowDeco

raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttonsKies als eerst de raamfolie Windowdeco. Je hebt de keuze uit zes verschillende soorten, zoals zandstraalfolie. Vervolgens kun je op een gemakkelijke wijze de afmetingen selecteren. Daarna kies jij of je objecten of plaatsjes erbij wilt hebben. Deze zijn natuurlijk te bewerken naar jou persoonlijke voorkeur. Ben je tevreden met alles, dan sla je het op en wordt het doorgestuurd naar het ‘winkelwagentje’. Zoals gezegd werkt het concept dus heel eenvoudig. Probeer het zelf nou maar eens gewoon.