Je huis leuk inrichten doe je zo!

Veel mensen vragen mij om hulp als het aankomt op de inrichting van ruimtes. Ik vind zelf dat ik een goede kijk hebt ontwikkeld op een leuke inrichting en daarbij ben ik hier voor mijn werk dagelijks mee bezig. Zo heb ik verschillende huizen mogen aankleden en ik doe dit telkens op een andere manier. Persoonlijk vind ik het leuk om met veel kleuren te werken om zo een leuke en vrolijke ruimte te creëren. In dit blog wil ik een aantal voorbeelden geven van hoe jij jouw woning ook wat meer kleur kan geven. Ik hoop dat je iets aan deze tips zult hebben!

Gecoat tafellinnen voor een vrolijke tafel

Iets waar ik altijd mee begin is het aankleden van de tafel. De eettafel staat vaak centraal in een ruimte en valt dus heel erg op. Daarom wil ik dat deze eruit springt en dat doe ik zelf altijd door het kopen van gecoat tafellinnen. Dit is een handig product omdat deze makkelijk afneembaar en dus schoon te houden is. Handig met kinderen bijvoorbeeld, die willen namelijk nog wel eens morsen! Gecoat tafellinnen is verkrijgbaar in meerdere leuke kleuren en motieven. Zelf vind ik het leuk om meerdere kleuren te combineren en dit doe ik altijd bij Kleurmeester.nl op de website. Deze webshop werkt uitsluitend met kleur en ik vind dat ontzettend leuk! Daarom zou ik je ook willen aanraden om daar eens een kijkje te nemen.

Nog meer leuke producten

Naast tafellinnen van coating biedt Kleurmeester.nl nog meer leuke producten aan. Zo heb ik voor de tuin een regisseursstoel aangeschaft. Je weet wel, zo eentje die wordt gebruikt bij het schieten van films! Ook dit product heeft hele leuke kleuren en springt er daarom echt uit. Je kunt meerdere verschillende kleuren combineren om zo één vrolijk geheel te maken. Leuk voor in de zomer bijvoorbeeld, wanneer je met een boek en een koud drankje wil genieten van de zon. Maar ook voor op het balkon of een dagje strand kun je de regisseursstoel natuurlijk gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om de stoel ook gewoon in de kamer te zetten. Zeker in combinatie met het gecoat tafellinnen creëer je zo een schitterend en vrolijk geheel! Experimenteer er lekker op los en zoek uit welke kleuren jij het mooist vindt! Je mag ten slotte helemaal zelf bepalen hoe jij jouw woning inrichten wil. Succes en maak er wat moois van, ik weet zeker dat dat je gaat lukken!