Een nieuwe trap aanleggen geeft je woning een hele nieuwe look. Samen met een vloer is de trap toch wel het centrale verbindingspunt van je woning. Een trap laat je maar één keer in je leven renoveren maar dan moet je het natuurlijk wel goed doen. Daarom vind je hier een aantal tips op het gebied van traprenovatie.

Traprenovatie op maat

Een trap kan je tegenwoordig in iedere gewenste stijl laten afwerken. Je kunt gebruik maken van laminaat of RVS traptreden bijvoorbeeld. Neem een kijkje op onze website en kijk wat er nog meer mogelijk is als u besluit om een trap te renoveren.

Ook voor de details

Een nieuwe trap bestaat niet alleen uit de treden, er moeten nog meer details afgewerkt worden. Het installeren van een hekwerk valt vaak ook onder de diensten. Een TVS hekwerk staat bijvoorbeeld prachtig in een moderne woning. In het verleden hebben we ook trappen met verlichting gezien. Dit is accent verlichting door middel van spotjes in de trede.

Snel tot u dienstgu53-ar111-9x1w-led-zijkant

Als je niet te lang wil wachten dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij de showroom van Toptrap in Purmerend, hierbij kan je gelijk advies inwinnen bij de experts.

Bel een lokale specialist als u op zoek bent naar een bedrijven om u te helpen met traprenovatie. Op die manier bent u er van verzekerd tot u een snelle e goede service krijgt. Ook als u de trappen eerst even wil bekijken. Dan is het handig om een bedrijf te hebben dat bij je in de buurt zit, dan kan je net even wat sneller schakelen. Woont u in Haarlem? Zoek dan bijvoorbeeld een op traprenovatie Haarlem, u zal ontdekken dat er diverse regionale specialisten zijn die u kunnen helpen.