Mijn vader is een aantal weken geleden plotseling overleden aan een hartstilstand. Naar dat we de condoleance avond en de crematie achter gehad hebben zijn we gaan zoeken naar een bedrijf dat helpt de spullen van mijn moeder te verhuizen naar een bejaardenhuis aangezien het huis te groot is om in haar eentje in te wonen. en ze voelden zich zelf niet meer honderd procent veilig nu ze alleen is. Maar ook zaten we er mee dat de spullen van mijn vader niet mee konden.

logo

Na wat te zoeken op internet en ons wat te laten informeren kwamen we terecht bij Seniorenhulp Nederland. We hebben even gekeken op de site en zagen staan dat ze ook de inboedel opkopen die over blijft. Dit was precies wat we zochten. Dus hebben we contact opgenomen om de spullen te verhuizen en het huidige huis leeg te halen.

Een dag voor de ontruiming kwam het team even langs om een kijkje te wat er allemaal vervoerd moest en wat de makkelijkste manier was om dit te doen. De medewerkers waren erg vriendelijk en duidelijk. Bij binnen komst boden ze meteen netjes hun condoleance aan. Ze waren erg rustig en namen alles goed door. Dit was erg prettig en gaf een rustgevend gevoel. Dit was erg prettig in deze lastige situatie.Galerij2-575x350

Tijdens de verhuizingen ware ze ook erg vriendelijk en ze hielden goed rekening met de lastige situatie waar wij nu in zitten. De spullen die verhuisd moesten worden is erg secuur mee omgegaan net of het van hun eigen was.

Wij zijn zeer tevreden over Seniorenhulp Nederland. Ze bieden een goede service en houden echt super goed rekening met de situatie waar sommigen families in zitten.