Moderne kasten

In de afgelopen zomer hebben we ons huis een keer flink laten verbouwen. Als onze oude meubels hebben we de deur uitgegooid en ook hebben we veel delen van ons huis een nieuw kleurtje laten geven door te verven. Ook zijn er muren opnieuw in dezelfde kleur geschilderd. We deden dit omdat veel mensen die bij ons wel eens op bezoek zijn geweest de opmerking hebben gemaakt dat het maar een antieke boel bij ons was. Toen mensen dat zeiden gingen we dat zelf ook inzien.

Moderne kasten

‘’We zagen dat hij de kwaliteiten in huis had’’

Nadat we meubels hadden weggegooid en de muren een nieuw kleurtje hadden gegeven gingen we nadenken over ons nieuwe interieur. We kochten een aantal tafels en kasten maar alsnog miste we de perfecte tafel voor bij ons in de woonkamer. Deze tafel wilde graag op maat laten maken omdat we niet alles vanuit de winkel wilde. Ook wilde we een tafel die helemaal naar onze smaak gemaakt zou zijn. We hebben de tafel laten maken bij https://www.robbrandtdesign.nl/. Op deze site zagen we namelijk een hele boel mooie exemplaren die ontwerper gemaakt heeft. We wisten dus sowieso dat hij de kwaliteiten in huis had.

Moderne kasten

Eindelijk geen antieke woonkamer meer

Eenmaal een paar telefoontjes te hebben gepleegd met de ontwerper van https://www.robbrandtdesign.nl/ zijn we op bezoek bij hem geweest om te kijken naar alle voorbeelden én om met hem een kast te ontwerpen die naar onze smaak gemaakt zou worden. Het duurde even voordat er een kast ontworpen was maar uiteindelijk kwamen we erachter dat het de perfecte kast voor ons was. Dit kwam mede door het materiaal en de stijl van https://www.robbrandtdesign.nl/. Nu de kast bijna klaar is kunnen we niet wachten om het resultaat ervan te zien. We weten zeker dat de kast mooi is geworden en dat het onze woonkamer enorm gaat sieren. Eindelijk geen antieke woonkamer meer dus, allemaal dankzij https://www.robbrandtdesign.nl/.