Ik koos voor een luxe tuinbank

luxe tuinbank

Samen met mijn man waren we de gaard achter ons huis eens helemaal aan het opknappen. We moesten uiteraard ook iets van meubilair hebben dus daarom koos ik voor een luxe tuinbank. We waren al zo lang van plan om deze klus uit te gaan voeren, maar het kwam er maar steeds niet van. We besloten om deze zomer er echt eens tijd voor te nemen, want het was eigenlijk ook maar zonde dat we het er zo onverzorgd bij lieten liggen. We begonnen eerst met het snoeien van wat bomen en struiken. Daarna ging mijn man aan de slag met het aanleggen van een vijver en ik met onkruid wieden. We merkte beide dat we er eigenlijk heel veel plezier uithaalde, zo met onze handen werken.

luxe tuinbank

Prachtig resultaat

We kochten ook veel nieuwe dingen voor achter zoals een luxe tuinbank en veel mooie bloemen die ik samen met een vriendin ging planten. Het meubilair zetten we vlak bij ons huis onder het afdak. Zo konden we er ook zitten als het wat minder goed weer was, maar we wel even buiten wouden zijn. Ook mij vader en moeder kwamen even langs om te helpen. Omdat mijn vader ooit ook een vijver had aangelegd ging hij mijn man meehelpen. Mijn moeder vertelde mij dat ze na het zien van mijn meubels ook gelijk twee dingen had besteld. Uiteindelijk kwam het einde in zicht van ons grote project. Mijn man en ik zijn allebei heel blij met het eindresultaat van de gaard.

luxe tuinbank