Het laten renoveren van je woning blijft altijd erg leuk om te zien toch? Waarom dan geen timmerman Lisse inhuren voor de klus?

Bij Verschoor timmerbedrijf ben je namelijk aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare timmerbedrijf. Hier is het mogelijk om al het timmerwerk aan uit te besteden, uiteraard met een schitterende resultaat!

Verschoor-logo-adres-31-300x142-300x142

Ongeacht welk timmerwerk je graag wilt zien, bij hun is alles mogelijk en daar weet ik alles van! Ik was namelijk ook zoekend naar een timmerbedrijf voor een overkapping in de tuin. Dit wilde ik maar al te graag waardoor ik via het internet ben gaan zoeken, online vindt je meer als dat je naar de stad  gaat toch? Zo ben ik bij hun terecht gekomen en heb telefonisch contact gezocht zodat ze langs konden komen om een offerte op te maken.

Geweest en gezellig!

Zo zijn ze van de week bij ons thuis geweest en moet eerlijk bekennen dat het een leuke middag is geweest. Hun enthousiaste in het werk wat wij graag willen geven was enorm merkbaar waardoor we ook gelijk handige tips hebben gekregen om te gebruiken. Dit namen we natuurlijk van harte aan en konden niet wachten tot we de offerte voor ons kregen.

Al met al vielen deze prijzen enorm mee waardoor we ervoor hebben gekozen om hun voor deze klus in te huren. Kortom, goede timmerwerkzaamheden kan je het beste uitbesteden bij timmerman Lisse!