Goede traprenovatie uit laten voeren

Het is nu ruim een maand geleden dat hier een staaltje vakwerk is geleverd. Nog steeds genieten we dagelijks van de prachtige trap die dit traprenovatie bedrijf bij ons heeft gezet. Het kost wat, maar dan heb je ook wat, ondanks dat het bedrijf goedkoper is dan haar concurrenten.
Het traprenovatie bedrijf laat je rustig kijken naar de offerte en zet je niet onder druk. Ook afspraken worden goed gepland en nagekomen.Logo

De trap is een schitterende verandering ondergaan. Wij zijn erg tevreden over de renovatie van de trap. Na 25 jaar vloerbedekking was de trap aan renovatie toe. Hij is als nieuw, hij kraakt niet meer en dat terwijl de nieuwe trap helemaal van hout is. De trap is exact gemaakt naar wat wij in gedachten hadden.

Ook over het contact hebben wij veel lof. Het traprenovatie bedrijf reageerde snel op onze vragen, zowel telefonisch als per email. Daarbij werd er goed meegedacht over het materiaal, oplossingen en alternatieven. Nu het resultaat voor ons zichtbaar is, weten we zeker dat we de goede keus hebben gemaakt om destijds voor dit traprenovatie bedrijf te kiezen.download

We zijn uitstekend geholpen en zeer tevreden over het resultaat dat is geleverd. We hebben bijna niet gemerkt dat hier 3 dagen lang hard is geklust. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe trap of zijn oude trap graag zou willen laten renoveren, dit traprenovatie bedrijf zouden wij zeker aanbevelen. Je maakt gegarandeerd gebruik van een snelle en fijne service met daarbij de beste kwaliteit voor je trap.