De vele voordelen van renovlies behang

Glasvezelbehang was lange tijd het sterkste behang, zo werd verondersteld. Dit behang heeft er echter een geduchte concurrent bij gekregen met renovlies behang. Ondertussen weten mensen zeker dat behang van renovlies nog sterker is. Nog een ander voordeel is de veelzijdigheid van dit type behang. Lees er hier alles over.

Je kent het wel, die aanblik van een nieuwbouwwoning die opgeleverd wordt.  Ze worden behangklaar opgeleverd, maar je ziet nog de strepen en beschadigingen en soms zelfs nog de leidingen lopen.  Die muren moeten dus eerst mooi vlak gemaakt worden. Nou is stucen in een nieuwbouwwoning niet aan te raden.  Dan namelijk is de kans op scheuren groot. Er is met renovlies behang echter een alternatief, en wat voor een.

IJzersterk en vrijwel overal te gebruiken

Renovlies is de nieuwe standaard als het gaat om behang. Het is ijzersterk en je kunt het vrijwel overal gebruiken. Renovlies breng je zelfs op het plafond aan. Het aanbrengen van renovlies behang is toch al gemakkelijk. Je hoeft niet eerst ook het behang in te smeren, maar smeert alleen de muur in met lijm. Ook dat maakt het gebruik van renovlies extra aantrekkelijk. 

Renovlies behang heeft het effect van het sterkste stucwerk

Er is echter meer dan in het voordeel spreekt van renovlies behang. Zo is het behoorlijk goedkoper afgezet tegen het inhuren van een stukadoor. Dat komt vooral omdat je renovlies behang zo gemakkelijk aanbrengt dus. Dat gaat veel sneller en is dus goedkoper. Het resultaat is echter minimaal hetzelfde. Renovlies geeft hetzelfde strakke en vlakke effect dat we kennen van stucwerk. Het is zelfs amper van stucwerk te onderscheiden. Je ziet geen overgang tussen de behangrollen en met renovlies behang werk je volledig naadloos. 

Renovlies scheurt vrijwel nooit en is zeer stevig

Renovlies? Dat scheurt niet en is zeer stevig. Het is scheuroverbruggend en werkt scheuren dus vakkundig weg. Alsof ze er nooit geweest zijn. Met behang van renovlies kun je echt alle kanten op. Je kunt het ook gewoon met motief aanbrengen of kiezen voor fotobehang. Dat zie je de stukadoor nog niet zo snel doen. Een wand met een motief breekt een ruimte vaak prachtig. De toepassingsmogelijkheden van renovliesbehang zijn ongekend groot dus, groter dan welke andere oplossing ook. 

Met renovlies kun je echt alle kanten op

Ondertussen is iedereen wel overtuigd van het feit dat je met renovlies behang het sterkst denkbare behang hebt. Je kunt er echt alle kanten mee op. Het werkt scheuren weg en zorgt voor een strakke en gladde muur. De gemiddelde stukadoor zou er jaloers op worden. Renovlies laat zich ook prima schilderen en nadien heb je geen hinder van opstaande vezels. Het resultaat blijft dus steeds super glad. Renovlies behang is eveneens dampopen. Het is ongekend hoe sterk het dunne Renovlies is, als je ziet hoe dun het behang eigenlijk is. Schilderen is dus een prima optie, spuiten kan ook. Gebruik dan wel speciaal latexverf. Renovlies staat voor gladde wanden zonder naden. En dat in optima forma. 

Kijk voor een compleet renovatie pakket op Floorplaza.nl!