Cando

Binnendeuren kiezen is nog niet zo eenvoudig, zeker niet als je nog niet echt weet wat je wilt. De keuze is enorm en er zijn ook veel verschillende merken, zoals CanDo en Skantrae. Welk soort binnendeur is nu het beste voor jouw woning? In dit artikel laten we je zien hoe je jouw binnendeuren uitkiest.

Outlet

Stap 1: Kies jouw soort deur

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het soort deur wat je wilt. Wil je binnendeuren die helemaal klaar zijn en die je direct kunt plaatsen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor gelakte deuren. Deze deuren zijn in de fabriek al voorzien van hoogwaardige lak. Een andere mogelijkheid is de fineerdeur. Hierop is al een dunne fineerlaag aangebracht, waardoor je ze niet meer hoeft te verven. Meestal zijn fineerdeuren gemaakt van tubespaan.

Ook kun je natuurlijk kiezen voor verfdeuren. Over het algemeen zijn dit soort binnendeuren het goedkoopst. Wil je een stevigere variant en ben je bereid iets meer te betalen? Dan kun je het beste kiezen voor tubespaandeuren. Liever goedkoper uitzijn? Kies dan voor de hardboard verfdeuren.

Verder zijn er ook glazen binnendeuren. Dit soort deuren laten veel licht binnen en geven je woning een moderne uitstraling. Wil je graag glazen binnendeuren plaatsen en toch wat privacy? Dan kun je de deuren laten kleuren of zuren. Liever iets heel anders? Dan zijn metalen binnendeuren wellicht iets voor jou. Dit zijn zeer stevige deuren die gemaakt zijn van verzinkt staal en daardoor ook niet roesten.

Cando

Merken

Nu je weet wat voor soort binnendeuren je graag zou willen kun je gaan kijken naar de binnendeuren die verschillende merken aanbieden. Met de deuren van het merk CanDo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig je eigen stijl creëren. En met deuren van het merk Skantrae haal je de nieuwste trends in huis.