zonwering Amsterdam

Omdat het in de zomer best wel heet in mijn nieuwe appartement kan worden, ben ik opzoek gegaan naar zonwering in Amsterdam. Er waren een heleboel goede bedrijven te vinden op het internet. Het was daarom best wel even lastig om daar tussen te kiezen. Uiteindelijk ben ik voor het bedrijf Hubo gegaan, omdat ik over hen de meeste goede berichten las. Iedereen was heel erg tevreden over de producten en de service die zij boden. Zelf vind ik het product bijna even belangrijk als de service, dus daarom besloot ik om contact met hen op te nemen. Samen met de vriendelijke man aan de telefoon plande ik een afspraak in, zodat een werknemer al mijn ramen kon opmeten. Daarnaast kreeg ik tijdens die afspraak de mogelijkheid om de stijl en de kleur uit te kiezen.

zonwering Amsterdam

Zeer goede service

Een aantal dagen later kwam er een man langs voor de zonwering in Amsterdam. Aan hem vertelde ik dat ik last had van het licht en de warmte die door mijn ramen kwamen. Toen hij alles ging opmeten kwam hij erachter dat mijn ramen afweken van de standaard maat. Dat was gelukkig geen probleem, want het bedrijf kon ook producten op maat laten maken. Ik koos voor de klassieke versie in het wit en besloot dat ik hem aan de binnenkant wilde. Een paar dagen later kwam de man terug om de producten op mijn ramen te installeren. Hij zorgde dat hij netjes werkte en ging pas weg toen alles perfect was, wat een service!

zonwering Amsterdam