Wat is het beste moment om een loungeset te kopen?

ontspannen

Met mooi weer wil je natuurlijk lekker in de tuin kunnen zitten. Heerlijk onderuit gezakt met wat te drinken in je hand en de zonnestralen op je gezicht. Om er echt goed van te kunnen genieten, zal je een loungeset nodig hebben. Een nieuwe loungeset hoeft gelukkig niet al te veel te kosten, tenminste als je weet wanneer jij het beste eentje kunt aanschaffen.

 Kies voor de beste tijd van het jaar

Een loungeset kopen is niet iets waar je elk moment van het jaar over denkt. Wanneer het weer er niet naar is, hoef je toch niet in de tuin te zijn. De gedachte valt dan al snel naar de achtergrond. Bij mooi weer denk je er weer aan en ga je toch last minute een loungeset kopen. Alleen is dit absoluut niet het beste moment om een nieuwe set te kopen.

Het allerbeste moment is namelijk helemaal niet wanneer het mooie weer eraan komt. Vermijd daarom zoveel mogelijk de lente en de zomer, als je een nieuwe set wilt aanschaffen voor in de tuin. Op deze momenten in het jaar heb je de nieuwe sets beschikbaar, vaak ook tegen de maximale prijs.

Wat je eigenlijk wilt is om een loungeset in het najaar aan te schaffen. Op dit moment willen verkopers af van de vorige collectie. Er zullen dan vaak flinke kortingen worden gegeven. In veel gevallen tot wel 50%. Ben je een goede onderhandelaar? Dan kun je er wellicht zelfs nog meer afhalen. Verkopers willen er graag vanaf omdat het assortiment voor het nieuwe seizoen eraan komt. Hiervoor moet wel de ruimte zijn om ze in de showroom en het magazijn kwijt te kunnen.

loungeset kopen

 Kies voor jou het beste moment

Het beste moment om een set aan te schaffen is natuurlijk, het moment waarop jij er eentje nodig hebt. Wacht daarom niet al te lang, want het mooie weer kan ook weer zo weg zijn. Maar wil je toch nog wat geld besparen, wacht dan nog even voordat je naar de winkel rent. Het kan je heel erg veel besparen in je portemonnee.