Vervelend dat mijn coax kabel versterker kapot was

coax versterker

coax kabel versterkerHet topic van vandaag gaat over kabels en de bijbehorende accessoires. Ook zal ik jullie een tip meegeven waar je die het beste kunt halen. Vorige maand had ik namelijk een coax kabel versterker gekocht bij deze webshop. Dit omdat de vorige ineens kapot was gegaan. En omdat ik ’s avonds toch graag televisie kijk, wou ik zo snel mogelijk een nieuwe versterker hebben. Ik ging dus online zoeken naar een goedkope site waar ik dit kon kopen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik uitkwam bij onlinekabelshop.nl. Kennen jullie deze site ook? Ik vind dit een fijne site waar je kwalitatieve kabels kunt kopen voor een lage prijs. Ik zag namelijk op hun website dat de meeste kabels voorzien zijn van het KabelKeurmerk.

coax versterker

KabelKeurmerk

Hirschmann versterkerWanneer de coaxkabels voorzien zijn van dit keurmerk betekend het dat je goede kwaliteit kabels hebt. Dit omdat ze namelijk voldoen aan de strenge eigen van de kabelmaatschappijen. Dit met name de veiligheid ervan. Dit geldt overigens ook voor mijn coax kabel versterker, deze heeft ook het keurmerk.

Want ik verder nog kwijt wil over de Online Kabelshop is dat de levertijd erg snel ik. Nadat ik mijn bestelling namelijk had afgerond, kreeg ik twee werkdagen later mijn bestelling al binnen. Over werd mij ook nog gevraagd of ik er tevreden mee was. Zo zie je maar dat ook webshops een goede afterservice kunnen bieden. Wat mij betreft zijn hun dan ook een dikke aanrader voor alle kabels en de accessoires die daar bij horen.