Tuinhuisje online bestellen of eerst bezichtigen in een showroom?

S100Welkom allemaal op mijn blog. Voor de mensen die het nog niet weten, op dit blog verzamel ik artikelen wat betreft huis-, tuin- en keukentips. Omdat het nu zomer is wil ik het graag over de tuin hebben. Zoals jullie misschien wel weten komt de meeste kennis die ik heb uit boeken. Het artikel van vandaag gaat over een ervaring die mijn buren hebben opgedaan. Zij hadden laatst tuinhuisje besteld. Omdat ik vaak bij mijn buren over de vloer kom, lieten zij mij het tuinhuisje met veel plezier zien. Ik vond deze zelf ook mooi en was dan ook benieuwd waar zij deze besteld hadden. Zij zeiden dit online gedaan te hebben, dus ik vroeg dan ook verbaasd: “een tuinhuisje online bestellen?” Ik vond dit in het begin apart, vooral omdat je zoiets toch in het echt wilt zien. Zij stelde mij al snel gerust en zeiden dat ze eerst naar een showroom gegaan waren. Maar wel die van schaffertuinhuizen.nl. Zij hebben twee showrooms, die andere zit dus in Waalwijk. Ik was dan ook benieuwd waarom zij voor Schäffer Tuinhuizen gekozen hadden.

Waarom Schäffer Tuinhuizen

logo

Omdat mijn buren op zoek waren naar een tuinhuis op maat, kwam zij al gauw bij deze firma terecht. Zij bieden een brede variatie van tuinhuizen op maat. Omdat zij alle modellen zelf produceren heb je altijd een uniek tuinhuisje. Verder waren die volgende voordelen doorslaggevend:

  • Prijzen altijd inclusief levering en montage op locatie
  • Alle producten geschikt voor maatwerk
  • Met een eigen timmerfabriek al jaren ervaring in de houtbouw
  • Kwaliteit van werk en materialen

S121-150x150Ik had dus nooit gedacht dat een tuinhuisje online bestellen zo eenvoudig was. Volgens mijn buren is Schäffer Tuinhuizen een echte aanrader. En na het zien van hun tuinhuisje ben ik het hier volledig mee eens! Neem dus eens een kijkje op hun website of bezoek hun showroom eens.