In het koude seizoen trekken we ons steeds meer terug in onze huizen. De warme zomer dreef ons naar buiten en zo hebben we kunnen genieten van de warmte en weldaad van licht in lente en zomermaanden. In de herfst als de dagen korter worden gaan we het gebrek aan licht compenseren met een gezellige woonomgeving. Er komt meer aandacht voor het binnen zijn. De inrichting van ons huis wordt nog eens kritisch bekeken. Niet voor niets wordt oktober ook wel de woonmaand genoemd. En niet voor niets valt kerst, het feest van licht, in de donkerste periode van het jaar. We brengen veel tijd binnenshuis door, dus maken we het daar extra sfeervol en gezellig met bijvoorbeeld een muurdecoratie industrieel. Een ander kussentje op de bank, gezellige kaarsen of andere accessoires als een grote wandklok maken het verschil. Het helpt tegen de winterdip.

Genieten van een sfeervol huis

Winter kan ook fijn zijn. Lampen aan, kaarsen aan en sfeerverlichting om het fijn te maken in je huis. Het donkere seizoen vraagt om een kleine metamorfose van je woonkamer. Kijk eens rond in je huis of er niet een kleine verandering in je interieur op zijn plaats is. Nee, dat hoeft geen vermogen te kosten. Begin klein en eenvoudig. Geen duur schilderij boven de bank, maar een  Wanddecoratie industrieel wat hip en eigentijds is. Net even anders, net even mooier. Het gaat uiteindelijk om de sfeer wat een huiskamer oproept. Dan pas voel je er thuis.

Geen tijd te verliezen

Wij Nederlanders komen graag overal op tijd. Het zit in onze volksaard. Een mooie wandklok in de kamer helpt je daarbij. Waarschijnlijk kijk je er vele malen per dag op, dus laat het dan meteen maar een mooie en decoratieve klok zijn. Zo een die een lust voor het oog is. Naast de functionaliteit dat het je zegt hoe laat het is.