Strandlaken bedrukken, alvast voor het voorjaar

Strandlaken bedrukken, wat een leuk idee! Mijn opdracht was om voor onze winkel op zoek te gaan naar een cadeau die wij aan onze klanten kunnen meegeven als zij een badpak, bikini of zwembroek komen kopen. Wat is er dan leuker om hierbij een handdoek mee te kunnen geven die iedereen wel kan gebruiken. Natuurlijk is het nog niet zover omdat wij nog volop in de wintermaanden zitten. Toch zijn wij al druk bezig met de voorjaar- zomercollectie. Omdat wij voldoende op voorraad willen hebben, hebben wij een grote bestelling gedaan. Mochten wij te kort komen dan is een volgende bestelling snel te realiseren.

Strandlaken bedrukken

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat

Wij hebben een strandlaken laten bedrukken met ons logo daarop. Tevens hebben wij ervoor gekozen om vele kleuren te bestellen zodat wij dit kunnen combineren met de aankoop die wordt gedaan. Toen de bestelling binnen was, waren wij allen erg benieuwd naar het eindresultaat. Het logo was precies in de juiste kleur en het doek was ook nog eens erg zacht en stevig. Nu weten wij zeker dat onze klanten hier dankbaar gebruik van zullen maken.

Kortom, neem eens een kijkje op deze website en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Voor elke branche is hier wel een geschikt relatiegeschenk te vinden. Bijna alles is zelfs te voorzien van een gewenste afbeelding of tekst. Hierdoor kun je het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Wij zijn inmiddels een zeer tevreden klant van dit bedrijf en daarvoor mijn complimenten!

Strandlaken bedrukken