Sinds wij in onze woning zitten stoor ik me aan de kleuren van de buitenzijde van het huis. De felle kleuren die er momenteel bevinden zijn totaal niet de kleuren die passen bij onze wensen. We hebben er dan ook voor gekozen om te zoeken op het internet naar een Schilder Noordwijkerhout en omstreken. Aangezien ik het zelf niet voor mekaar krijg om de buitenzijde te schilderen leek het mij ook verstandiger om er een bedrijf aan te pas laten. Een echte schilder weet immers maar al te goed hoe dat kwaliteit hoort te zijn. Het werken met verf is sowieso al niet iets waar ik goed in ben waardoor ik ook graag iemand hiervoor inschakel.headerlogo

Snel geregeld

Mede dankzij het feit dat ik op het internet alles gemakkelijk vinden kan ben ik terecht gekomen op de website van Schilder Noordwijkerhout. Bij hun kan je terecht voor klussen buitenhuis, tevens bieden hun de kans om het binnenhuis ook op te knappen. Ik heb dan ook niet lang hoeven twijfelen en heb met hun afgesproken dat eerst de buitenzijde wordt gedaan, wanneer ik dat goed genoeg vind mogen ze ook de binnenzijde doen. Momenteel zijn ze alweer bezig met de muren aan de binnenzijde van het huis, neem maar van mij aan dat de buitenzijde van het huis er perfect uitziet! DSC_1571-300x169