Home (7)Toen Eric en ik gingen scheiden, beseften we dat dit een stap zou zijn met financiële gevolgen. We hadden veel vragen, zoals: moet ons huis verkocht worden? En wat als dat niet zou lukken? Ook wanneer we ons huis konden houden, wisten we niet wie erin zou blijven wonen. Het zijn allemaal dingen die je overvallen als je gaat scheiden. Daarbij komt nog dat een echtscheiding een achtbaan van emoties is. Ik had echt het gevoel dat ik het overzicht van mijn leven totaal kwijt was. Mijn huisarts raadde me aan op zoek te gaan naar mediation, iets dat zou ons mogelijk zou kunnen helpen.

MfN-logo
De juiste mediation

De website van MasterAdvice sprak me aan. Bovendien was de praktijk gevestigd in het zuiden van het land, waardoor ik niet ver hoefde te reizen om er te komen. Op mijn telefoontje werd snel gereageerd, en na een gratis kennismakingsgesprek besloten we met elkaar in zee te gaan. Jack van Sabben is een geduldige man die goed kan luisteren en echt oog heeft voor het specifieke van iedere situatie. Hij wist bij mij meteen het juiste vertrouwen te wekken.
We besloten uiteindelijk om het huis niet te verkopen, maar er samen eigenaar van te blijven. Geen van ons beiden kan het huis alleen betalen, maar we vonden het toch belangrijk dat de kinderen er konden blijven wonen. Zo blijft voor hen alles redelijk stabiel.

Kom meer te weten over scheiden koophuis.

scheiden