Ben je op zoek naar goede planten voor op kantoor? Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het kiezen van planten die goed werken en veilig zijn om in uw gezin en thuis te gebruiken. Kies planten die onder normale omstandigheden binnenshuis goed groeien, die niet veel extra aandacht (of verzorging) nodig hebben als je weg bent. Bewaar ook een plant voor thuis in je medicijnkastje, dus als je een ziekte of aandoening hebt, kun je deze gebruiken om ervoor te zorgen dat je dierbaren voorbereid zijn. Hoe u thuiskantoorplanten kiest voor op kantoor Groeit goed bij weinig licht, of zelfs met heel weinig zonlicht. Heeft minimale verzorging nodig (behalve als je op vakantie gaat, of als je de plant gewoon met rust laat). Vereist geen regelmatige voeding, hoewel langzaam groeiende planten jaarlijkse bemesting nodig kunnen hebben.

Het kiezen van planten op kantoor

Planten voor kantoor kiezen – Natuurlijk licht: De meeste planten voor op kantoor groeien beter bij natuurlijk licht. Planten hebben namelijk tijd nodig om het zonlicht op te nemen en om te zetten in energie. Sommige planten hebben ook de middagzon nodig. Tijdens de zomermaanden is natuurlijk licht het beste, aangezien de middagzon de tijd is waarop de planten veel zonlicht kunnen opnemen, terwijl in de winter het zonlicht vaak koud is. Als je energie probeert te besparen, zorg er dan voor dat je je planten elke dag lang genoeg aan natuurlijk licht blootstelt.

Vaste planten

Vaste planten: planten voor kantoor zijn er in verschillende vormen, maten, texturen en kleuren. Er zijn veel planten die het in de meeste gebieden erg goed doen. Als je al een binnentuin hebt, is het gemakkelijk om nieuwe planten in je schema op te nemen. Als je echter voor groen gaat, wees dan voorzichtig met het kiezen van vaste planten. Een prima plek om te beginnen met nieuwe kamerplanten voor de kamerplanten op kantoor is je bestaande kruidentuin. Kruiden kunnen vaste planten zijn die later kunnen worden toegevoegd om in hun eigen kleine ruimte te groeien, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Hangmanden: Hangmanden zijn een andere populaire plant voor kantoorplanten.