Een trampoline is altijd leuk om te hebben, is het niet om met het gezin lekker te springen dan is het om op professionele wijze trucs en figuren te springen. Op de website van 12springstrampolines kun je niet alleen de mooiste trampolines kopen maar ook de beste, verschillende vormen en verschillende condities. Voor zowel de professionele springer als voor de gymzaal op school zijn er trampolines in het assortiment. Wil je de trampolines met eigen ogen zien, dan is dit natuurlijk ook mogelijk in de showroom.

12springstrampolines

Aandachtspunten voor een trampoline

Voor het kopen van een trampoline is het wel belangrijk dat je aan een aantal punten denkt, de dikte van het frame is erg belangrijk en of het vreemd verzinkt is dus bestand tegen roest. Ook het soort veren is van belang, heeft je trampoline kort veren zal je merken dat deze stug springt, bij langere veren zal je soepeler springen. Het is ook goed te informeren, mocht het doek kapot gaan of dit te repareren is of je direct een nieuwe moet kopen. Bij 12springstrampolines kun je alle vragen stellen aan de medewerkers.

Trampoline om neer te zetten

Naast de modellen die je in kunt graven, zijn er ook verschillende modellen die je neer kunt zetten. Wil je een uurtje springen, pak je de trampoline even, zet deze neer en je kan je gang gaan. Nadat je klaar bent pak je de trampoline weer op en je hebt weer ruimte in de tuin, zeker voor de kleinere tuinen zijn deze exemplaren perfect om te gebruiken. Op de website van 12springstrampolines zie je de verschillende soorten en vormen van de trampolines.