Op zoek naar een lokale en betaalbare hovenier Hengelo?

Wij zijn een tuinbedrijf dat een volledig scala aan buitendiensten biedt, zoals tuinonderhoud , landschapsarchitectuur en tuinontwerp , terrasreiniging , gazononderhoud , commercieel maaien, planten en seizoensopruiming. Met onze werkzaamheden houdt hovenier Hengelo tuin nauwkeurig in perfecte staat.

Een greep uit de tuinonderhoudsdiensten

Als onderdeel van onze tuinonderhoudsdiensten doet hovenier Hengelo :

  • Gazonverzorging en maaien – Onze lokale tuinmannen voeren de grasmaaiservice uit met professionele, eersteklas maaiers die de beste resultaten behalen en zelfs strepen op het gazon kunnen geven
  • Onkruid wieden – Handmatig ontwortelen en verwijderen van al het onkruid dat uit de hand loopt en het uiterlijk van uw tuin verpest.
  • Heggen knippen – Snoeien en vormgeven van alle soorten heggen, ongeacht de grootte, vorm en seizoen.
  • Verzorging en verwijdering van bomen – Snoeien, snoeien, kruinverkleining en onderhoud van kleine bomen, dode bomen verwijderen en wat ruimte vrijmaken om het algehele landschap van de plaats te verbeteren.
  • Onderhoud van struiken en klimop – snoeien, vormgeven en verwijderen van rozenstruiken, blauwe regen en kruipende klimopplanten
  • Verwijderen van bamboe en invasieve planten met behulp van herbiciden en mechanische apparatuur. Bamboe en andere invasieve planten kunnen kostbare materiële schade veroorzaken als ze niet op tijd worden verzorgd. Zeer hardnekkig en moeilijk te verwijderen zonder de juiste kwalificatie.
  • Bladruiming – Bladeren en verzamelen in de herfst en winter

Hoe werkt de tuindienst van hovenier Hengelo?

Ons team werkt enkel met professionele hoveniers, uitgerust met de nieuwste gereedschappen. Door ons in te huren steun je een lokaal tuinierbedrijf, eerlijk en betrouwbaar. Indien er schade wordt aangebracht, zijn we volledig verzekerd.

Ben je klaar om een opknapbeurt voor je tuin te boeken? Dat kan éénmalig maar ook met een abonnement. We werken voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

Vraag een vrijblijvende offerte want er is geen te klein of te groot project voor ons, ons werk wordt afgestemd op uw specifieke tuinwensen!