Bent u toe aan een nieuwe tuin en bent u op zoek naar een goede hovenier? Hovenier Genemuiden kan u van dienst zijn! Het bedrijf weet precies hoe er een mooi tuinontwerp kan worden gemaakt. Samen met u wordt er gekeken naar uw wensen. De hovenier weet dankzij zijn jarenlange ervaring wat handig is en wat niet. Het tuinontwerp wordt aan u voorgelegd zodat u kunt nagaan of het ermee eens bent. Als dat het geval is kan de hovenier Genemuiden aan de slag . Voor u het weet heeft u een compleet vernieuwde tuin, helemaal naar uw eigen wens!

Onderhoudwat-doen-wij
Zodra de tuinaanleg is afgerond bent u niet van de hovenier af. Het is namelijk belangrijk dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt. Over het algemeen dient dit eens per twee / drie jaar plaats te vinden. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin er mooi blijft uitzien. Hovenier Genemuiden kan dit onderhoud zonder problemen uitvoeren.

 

Tevreden klanten

Alja Hoveniers heeft inmiddels vele tevreden klanten. Op de website van het bedrijf kunt u foto’s bekijken van eerder aangelegde tuinen. U zult zien dat er veel verschillende ontwerpen mogelijk zijn. Er wordt altijd gekeken naar uw persoonlijke wensen. Er wordt dan ook een uniek tuinontwerp gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met hovenier Genemuiden en bespreek uw wensen. Misschien heeft u een binnenkort een compleet nieuwe tuin waarmee u jarenlang vooruit kunt! Een nieuwe tuin hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Hovenier Genemuiden werkt met scherpe tarieven. U hoeft dus niet bang te zijn dat er teveel kosten in rekening gebracht worden. Vraag direct een offerte aan als u wilt weten wat een nieuwe tuin ongeveer kost. Een offerte is altijd vrijblijvend bij hovenier Genemuiden. U zit dus nergens aan vast!