Ben je op zoek naar steigernetten, valnetten, randbeveiliging of zandbaknetten? Dan ben je bij nettenshop.nl aan het goede adres. Ze hebben netten in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zandbaknetten, valnetten en andere netten voor de beveiliging tijdens werkzaamheden. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld steigernetten voorkom je rondvliegend stof en andere bouwmaterialen, wat veilig is voor zowel de medewerkers als de omgeving. En met de service op maat heb je altijd een net die past bij jouw werkzaamheden of bij jouw wensen. Bekijk snel de mogelijkheden op de website.

Windbreekgaas

Wil je lekker in de tuin zitten maar heb je elke keer last van de wind? Of wil je een potje tennissen maar zorgt de wind ervoor dat de tennisbal elke keer wegwaait? Dan is windbreekgaas een goede optie. Windbreekgaas houdt wind tegen, waardoor je ongestoord een boekje kunt lezen in de tuin of een balletje kunt slaan op het tennisveld. Een bijkomend voordeel is dat de inkijk wordt weggenomen. Het is dus toepasbaar bij verschillende omstandigheden. Daarom is het gaas verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat het gaat altijd pas bij de kleuren van de omgeving. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens de pagina van windbreekgaas en laat je verrassen door de ruime mogelijkheden. 

Heb je een keuze kunnen maken?

Heb je de keuze kunnen maken? Dan geniet je van verschillende voordelen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van gratis verzending bij een bestelling vanaf €150 euro en ontvang je jouw bestelling de volgende dag als je voor 17:00 een bestelling plaatst. Weet je wel waar je naar op zoek bent, maar weet je niet precies wat de juiste afmeting moet zijn? Dan kun je gebruik maken van de gratis tip bij het inmeten en de montage van de netten. Als je nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met de klantservice. En wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en mis niks meer!