Meer informatie over de Nieuwe website verbouwaanvraag.nl!

Nieuwe website

Nieuwe websiteNa jarenlang sparen kon ik eindelijk mijn droom bewerk stellen! Ikzelf had al jaren lang een droomhuis in gedacht, maar deze moest ik zelf laten bouwen. Na lang gespaard te hebben kon ik mijn deze bouw eindelijk realiseren. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een aannemer die voor mij mijn droomhuis kon bouwen. Helaas las ik op het internet vele negatieve recensies over vele aannemers. Natuurlijk wilde ik zeker weten dat ik de juiste aannemer ging in huren want de bouw van een woning is een gehele investering!

Puur per toeval kwam ik dan ook terecht op een Nieuwe website verbouwaanvraag.nl. Via deze Nieuwe website had ik de mogelijkheid om een aanvraag te plaatsen. In deze aanvraag kon ik omschrijven waar ik naar opzoek was. Een dag na het kosteloos plaatsen van deze aanvraag werd er een offerte opgestuurd. Deze offerte werd geheel vrijblijvend opgestuurd dus ik zat op dat moment nergens aan vast. Deze offerte was alleen een advies die verbouwaanvraag mij aanraadde betreft het laten bouwen van mijn droomwoning. Natuurlijk heb ik het advies opgevolgd en ik ben akkoord gegaan met de offerte!

Woning

Een goede keuze

Een week na akkoord te hebben gegeven kwam de aannemer op visite. In dit gesprek bracht ik mijn budget naar voren, mijn eisen en tijd waarin mijn woning af moest zijn.

Nu zo’n kleine maand later is mijn huis gebouwd alleen het gehele interieur moet nog geplaatst worden. Over de bouw van mijn woning ben ik zeer lovend. Dankzij deze geweldige aannemer heb ik de droomwoning verkregen waar ik al jaren lang over droomde!

verbouwaanvraag.nl