Kunst maken is niet makkelijk

ontspannen

Het maken van kunst is geen gemakkelijke taak. Je moet keuzes maken en vaak veranderen wat je hebt gemaakt. Soms is het resultaat niet bevredigend. Kunstenaars delen hun werk. Ze laten anderen zien wat ze hebben gemaakt. De resultaten kunnen soms frustrerend zijn zeker bij Kunst op maat. Het maken van kunst stelt ons in staat onze kennis met de wereld te delen.

Mensen maken met elkaar kunst

Contact maken met andere mensen stelt ons in staat om te creëren. Het is opwindend. Het verbindt ons met andere mensen en stelt ons in staat ideeën te delen. Misschien is het inspirerend. We kunnen creëren en verbinden terwijl we ook proberen iets moois te creëren.

Ieder van ons heeft iets wat we creëren om te delen zoals een Afscheidgeschenk. Ook al is het maar een tekening van iets wat je hebt gezien, het is gemaakt om je ideeën met anderen te delen. Je hoeft niet te ver te gaan. Je kunt je kunst gewoon op een poster zetten of je kunstwerk ergens op labelen en het in je tuin of garage zetten. Je kunt het ook te ver doorvoeren en het kan je eigen kunst gaan verstoren en het kan belangrijker worden dan je eigen kunst.

Verbinding met en zonder kunst

Ik hou er ook van om kunst in mijn leven te zien. Ik probeer creatief te zijn en veel bronzen beeldjes kopen. Ik heb wat tekeningen en foto’s van dingen die ik gezien heb. Soms ga ik terug en schilder over iets wat ik geschilderd heb en maak iets nieuws. Ik probeer altijd nieuwe kunst te creëren en contact te maken met anderen. Mijn doel is om iemand te laten zeggen dat ik hem of haar op de een of andere manier heb geïnspireerd.

Verbinding maken met mensen is belangrijk. Als ik me met anderen verbind, verbind ik me met iets dat ik heb gemaakt zoals bij een relatiegeschenken online kopen. Het voelt goed om mensen te zien glimlachen en lachen terwijl ze mijn kunst bekijken. Mijn schilderijen zijn misschien niet perfect, maar ze zijn gemaakt om te delen wat ik heb geleerd en om iets moois te maken waarvan anderen kunnen genieten.

Je hoeft geen kunst te maken. Zelfs het maken van dingen voor andere mensen kan iets zijn waar je gepassioneerd over bent. Wees creatief in de manier waarop je contact maakt en je verbindt met anderen. Vind een manier om creatief te zijn terwijl je je verbindt met anderen.