hr++ glas

Wanneer jij een wat ouder huis hebt dan zal het niet zo goed geïsoleerd zijn. Dat is erg vervelend, want in de winter wordt het ontzettend koud en in de zomer wordt het juist super warm. Gelukkig is hier een handige optie voor. Je hebt namelijk hr++ glas wat die problemen voor jou kan oplossen. Je kunt het dan ook overal plaatsen zonder enige problemen. Ook brengt het glas een hoop voordelen met zich mee waar je zeker gebruik van wilt maken. Bekijk daarom de verschillende mogelijkheden die hr++ voor jou kan bieden

Voordelen

hr++ glas brengt bij het plaatsen een hele hoop voordelen met zich mee. Het glas biedt namelijk een hele hoop voordelen waar jij geen nee tegen kan zeggen. Het glas is bijvoorbeeld extra veilig. Doordat het wat dikker is dan de meeste is het ook moeilijker te breken. Inbrekers zullen het dan ook snel opgeven wanneer zij dit glas zien. Daarnaast krijg je ook nog eens de optie om er een zonwerende functie op te zetten en een geluidswerende functie. De zonwerende is handig voor als je een hele open kamer hebt en dus geen last wilt hebben van het felle licht. De geluidswerende functie kan fijn zijn voor als je langs een drukke weg woont.

hr++ glas

Bijzonder?

Hr++ glas is dus bijzonder glas. Wat het nog meer bijzonder maakt is de uitsparing. Normaal is die bij dubbel glas gevuld met lucht. Dit is bij hr++ niet het geval. Er zit namelijk edelgas in de tussenruimte waardoor het nog beter geïsoleerd is. Dit ga je dan ook zeker merken tijdens de koude winterdagen. Niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw portemonnee gaat het leuk vinden als jij dit glas laat plaatse. Het is dan ook niet zo duur en je hebt het zo weer terugverdiend.