Fast en Fix een specialist betreft woning ontruimen na overlijden

woning ontruimen na overlijden

woning ontruimen na overlijdenAfgelopen maand is er een naaste van mij overleden. Het was een zware periode voor mij en nu nog steeds. Maar ik voel mezelf er al wel iets beter onder vandaar dat ik vandaag dit artikel met jullie deel. Wanneer een naaste overlijd wil jij je vooral kunnen focussen op een prachtige uitvaart. Jij wilt je naaste geven wat hij/zij verdient. Helaas moeten er ook nog een aantal andere dingen gebeuren waaronder, woning ontruimen na overlijden. Persoonlijk hadden wij met de familie afgesproken een specialistisch bedrijf te gaan zoeken voor woning ontruimen na overlijden van onze naaste. Simpelweg omdat wij ons wilden focussen op een prachtige uitvaart en niet op het ontruimen van zijn woning. In verloop van tijd kwamen wij dan ook terecht bij Fast en Fix!

Fast en Fix

Wat is Fast en Fix?

Eenmaal aangekomen op de website van Fast en Fix kwamen wij er achter dat het een groot bedrijf is. Niet alleen is dit website gespecialiseerd in ontruimen, maar ook in renoveren, reinigen en repareren van meubelen en auto onderdelen. Via de website kregen wij een positieve kijk op het bedrijf Fast en Fix. Uiteindelijk hebben wij dan ook het besluit genomen om in zee te gaan met dit bedrijf.

Goede service

Top service!

Zoals jullie weten hebben wij Fast en Fix ingehuurd voor de ontruiming. De woning was enkele dagen na contact dan ook snel en netjes ontruimd. Fast en Fix heeft een top service geleverd en het huis is netjes achtergelaten. Heb jij een dierbaren verloren en wil jij zijn/haar huis laten ontruimen? Neem dan een kijkje op bovenstaande website!