Een duurzame schutting die lang meegaat? Kies voor combinatie hout met beton

hout beton schutting

De laatste jaren mag het duidelijk zijn dat er onder de hele breedte van de bevolking meer aandacht is voor duurzaamheid. Dit komt natuurlijk ten eerste dankzij de bewustwording van het milieuprobleem, maar ook je eigen financiële situatie speelt hierbij een rol. Koop je immers vooral producten die duurzaam zijn – en dus een levensduur hebben van vele jaren – dan ben je zelf over de langere termijn ook goedkoper uit. Zo is het in het geval van je tuinafscheiding aan te raden voor een hout beton schutting te kiezen. Dit is vermoedelijk het type schutting dat het langst mee kan. Bovendien kan het bijna niet anders of er is een hout beton schutting samen te stellen die bij jou in de smaak valt. De keuzes die je wat betreft deze materialen hebt zijn namelijk erg uiteenlopend.

hout beton schutting

Welke keuzes heb je zoal wat betreft het hout?

Voor het houtgedeelte van je hout beton schutting heb je sowieso enorm veel opties, bij welke schuttingspecialist je ook je aanschaf doet. Zo heb je onder meer de keuze uit grenenhout, hardhout, Douglas hout en Red Class Wood. De meeste van deze houtsoorten zijn ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen.

Qua beton heb je deze mogelijkheden

Ondanks dat het beton in een hout beton schutting visueel minder aanwezig is, heb je bij beton toch wat te kiezen wat betreft het uiterlijk. Zo kun je bij sommige aanbieders kiezen uit lichtgrijs en antraciet gekleurd beton.