Een duurzame loungeset voor 6 personen zoeken?

loungeset 6 persoons

Buitenmeubels zijn een steeds populairdere plek om te ontspannen, te entertainen en mooie herinneringen te creëren met familie en vrienden. Buitenmeubels zijn verkrijgbaar in modulaire buitenlounge-instellingen, ligstoelen, tuinmeubelen, buitenstoelen en bijzettafels. Wie zoekt naar een loungeset 6 persoons, heeft ruime keuze uit verschillende materiaalkeuzes.

Aluminium bijvoorbeeld, is een van de populairste materialen voor buitenmeubelen. Hier volgen enkele van de belangrijkste waarop je moet letten bij het kopen van een loungeset 6 persoons:

loungeset 6 persoons

Gewicht

Als tuinmeubilair licht is, komt dat goed van pas. Daardoor kunnen de stukken gemakkelijk worden verplaatst om bij elke bijeenkomst te passen of opnieuw gerangschikt te worden wanneer je het uiterlijk van je buitenomgeving wil opfrissen. Voor degenen die hun tuinmeubels liever in de koudere maanden opbergen, maken lichtgewicht meubels dit karweitje tot een fluitje van een cent.

Duurzaamheid

Een van de meest voorkomende klachten over metalen tuinmeubelen is dat deze na verloop van tijd kunnen roesten door blootstelling aan de elementen. Zo kan aluminium niet roesten. Houten meubilair is ook duurzaam en mooi, maar heeft vaak basisonderhoud nodig om te voorkomen dat het vervaagt en na verloop van tijd structurele schade oploopt als gevolg van regen en blootstelling aan de zon. Aluminium is veel minder gevoelig voor deze omstandigheden. Dit maakt het een bijzonder ideale keuze voor mensen die in gebieden wonen die gevoelig zijn voor veel neerslag en vochtigheid of in kuststeden.

Onderhoud

Het liefst koop je tuinmeubilair die weinig onderhoud en verzorging nodig heeft om zijn uiterlijk en functionaliteit te behouden. Een lichte spoeling met een tuinslang of vlekreiniging met milde zeep en water is bij metalen meubelen meestal voldoende.

Stijlen, kleuren, texturen en kussenopties

Wij hebben een reeks tuinmeubelstijlen voor elke smaak en voorkeur. Van trendy tot traditioneel, er is een overvloed aan ontwerpen om een scala aan buitenomgevingen en gewenste sferen te creëren. Er zijn veel opties voor wie op zoek is naar een loungeset 6 persoons in een scala aan kleuren, van aardetinten tot kleuren die een statement maken. Er zijn ook rieten meubels met stevige, lichtgewicht frames verkrijgbaar. Met de perfecte zitkussens maak je een jouw buitenstoel of buiteneethoek stijlvoller én comfortabeler.