Dit vind ik persoonlijk de beste weegschaal

Analoog weegschaal

Analoog weegschaalGoedemorgen beste mensen, leuk dat jullie mijn blogpagina weer eens bezoeken. Vandaag heb ik weer een goede tip voor in het huis. Vandaag ga ik namelijk weegschalen met elkaar vergelijken. Dit om ervoor te zorgen dat jullie de beste weegschaal kunnen kopen. Ik heb dus veel research gedaan om ervoor te zorgen dat ik jullie voorzie van een goed advies. Natuurlijk heb ik wel enkele websites geraadpleegd zoals die van shopvoorgezondheid.nl. Hier kun je de weegschalen die ik ga opsommen overigens ook kopen. Hier stond echt zeer veel bruikbare informatie op. Ook wat betreft andere producten die met je gezondheid te maken hebben. Zeker een website om te onthouden dus.

Shopvoorgezondheid.nl

Top 3 weegschalen

beste weegschaalHieronder zal ik de top drie weegschalen opsommen en vervolgens zeggen welke ik de beste weegschaal vindt. Als eerst heb je Medisana PSD analoge weegschaal. Veel mensen hebben de behoefte aan een eenvoudige weegschaal. Dit type analoog is dat ook zeker. Deze heeft geen speciale functies. Hier is het dus meten is weten, wel heeft deze een mooi retro-design.
Als tweede heb je de Soehnle Body Balance Comfort Select lichaamsanalyse-weegschaal. Meet deze personenweegschaal kun je meer als alleen je gewicht meten. Hiermee kun je ook je BMI meten. Het wordt geleverd met een analysesoftware. Vandaar dat deze ook in een hogere prijsklasse zit.
Tot slot heb je de Soehnle Pharo 200 digitale personenweegschaal. Deze is ook erg populair en dat komt door zijn eenvoud. Deze gaat automatisch aan wanneer je er op gaat staan. Je kunt jouw gewicht duidelijk aflezen op het scherm. Dit is dan ook mijn favoriet en dankzij Shop voor Gezondheid heb ik deze ook goedkoop aan kunnen schaffen en thuis staan.