De leukste eye catchers voor in de tuin!

De meeste mensen lukt het nog wel om het huis leuk in te richten. De tuin wordt echter wel een ander verhaal. Waar je in huis met een paar meubels en een leuke kleur op de muur al klaar bent, moet je bij een tuin echt gaan tekenen en gaan brainstormen. Het is niet voor niets dat er een hovenier Barneveld is die je kan helpen bij het ontwerpen van de tuin. Je wilt immers een leuke en mooie tuin hebben waar je graag in zit. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Kous Hoveniers zet de leukste eye catchers voor in de tuin op een rijtje!

Veranda

Een van de leukste dingen die je in de tuin kunt zetten is natuurlijk de veranda! Een veranda kun je eenvoudig aan het huis vastmaken. Op deze manier heb je naast een leuke buitenruimte, ook nog eens een buitenruimte die je vanuit je eigen huis eenvoudig kunt bereiken. Hierdoor kun je eenvoudig ook bij slecht weer genieten van het buiten zijn. Je zit immers onder een dak én het zal warmer aanvoelen.

Zwembad

Het is de droom van ieder kind om een eigen zwembad in de tuin te hebben. Het is een ideale plaats om gezellig in de zomer bij elkaar te zijn, om een feestje te geven of om een half uurtje rustgevend te zwemmen. Het is nog leuker om een heus poolhouse bij het zwembad te plaatsen. Plaats in het poolhouse een loungehoek en een keuken. Hierdoor heb je alles dat je nodig hebt eenvoudig bij de hand. Het is daarnaast ook een goed idee om een kap over het zwembad te plaatsen. Zo kun je het gehele jaar door zwemmen en verlies je minder warmte.