De beste dakdekkers Amsterdam

dakdekkers amsterdam

Geld besparendakdekkers amsterdam

Een tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar dakdekkers Amsterdam, omdat wij last hadden van lekkage. Nu was er al door een andere partij vastgesteld dat wij nodig onderhoud moesten laten plegen, maar wij wilden dit niet door hem laten uitvoeren. Het was namelijk heel erg duur bij diegene en wij wilden eerst zeker weten dat het niet goedkoper kon. Toen ik op internet ging zoeken, kwam ik al snel uit bij dit bedrijf en daar heb ik toen contact mee opgenomen. Ik heb een mailtje gestuurd met daarin ons probleem helemaal uitgelegd. Al binnen een dag kreeg ik hierop antwoord dat zij ons wel wilden en konden helpen, dus daar was ik erg blij om. De prijs was ook een stuk lager, waardoor wij dus veel geld hebben bespaard uiteindelijk.

Heel erg blijdakdekkers amsterdam

Na ongeveer 2 weken zijn de dakdekkers uit Amsterdam toen voor ons aan de slag gegaan. Het was ongelofelijk snel klaar. Dit kwam waarschijnlijk doordat zij met meerdere mensen aan een stuk door werkten. Tussendoor heb ik hen natuurlijk wel koffie aangeboden, maar zij waren gewoon erg gefocust bezig. Dat is ook zeker terug te zien in het eindresultaat, want het ziet er ongelofelijk goed uit. Rondom ons dakraam is alles heel strak gelegd en wij hadden het niet mooier kunnen wensen. Wij zijn alle medewerkers van De DakCentrale dan ook erg dankbaar. Mocht jij nu ook gebruik kunnen maken van hun diensten, neem dan zeker een kijkje op de website voor meer informatie!