Creatieve manieren om schaduw buiten toe te voegen

Jezelf in de schaduw plaatsen maakt het warme seizoen niet alleen draaglijk, het kan je ook beschermen tegen schadelijk zonlicht. Een recent rapport van de Milieuwerkgroep bleek dat na een herziening van 1.700 Sun Protection Factor (SPF) producten, waaronder zonnebrandmiddelen, lippenbalsems, en moisturizers, 80 procent voorzien waren van “inferieure bescherming van de zon.” (Lees meer over de bevindingen op time.com.) Het blijkt dat het toepassen van een zonnebrandcrème met een SPF-rating voordat u naar buiten gaat voor een grill sessie zorgt en u mogelijk niet voldoende bescherming biedt tegen schade door de zon en gerelateerde gezondheidsrisico’s (Bron: https://www.rainbow-collection.nl/).

Als deze bevindingen u niet overtuigen om in de schaduw te blijven, zullen deze aantrekkelijke ideeën voor openlucht ruimten en ruimten voor in de tuin het werk doen.

Installeer een stoffen luifel

Transformeer een deck in een rustgevende buitenruimte door een stoffen overkapping te verankeren aan dek leuningen. Kies voor water-resistente stof om uw upgrade er geweldig uit te laten zien voor de lange termijn. Deze manier van uw tuin beschaduwen is niet alleen handig, maar vooral ook stijlvol.

Drape een Tarp voor Cover

Maak van een lattenbodem of een pergola een zonwerende ruimte met een vochtbestendig katoenen canvas zeil. Krijg hierdoor een levendige look voor uw buitenruimte met hoe u een goed beschaduwd terras creëert. Of ga voor een meer rustieke look met verweerde afwerkingen dat vaak wordt gekozen bij een stijlvolle veranda.

Investeer in een Parasol of Uitvalscherm

Het beproefde dek en patio helpt tijdens het dineren buiten, iedereen koeler te houden. Maar als u iets wilt dat meer flexibiliteit heeft kunt u het beste een parasol nemen of een uitvalscherm. Deze kunt u namelijk of makkelijk weer opbergen na gebruik of weer inklappen wanneer deze niet meer nodig is. Ideaal!