Bij makelaars Zwolle heb ik mijn huis verkocht

makelaar Doordat ik mijn huis heb laten verkopen door makelaars Zwolle is het een heel stuk sneller gegaan en ik raad dit dan ook ten zeerste aan. Het was best een groot probleem om mijn oude huis te verkopen, dit lag niet aan het huis zelf aangezien het huis echt prachtig is en de ligging perfect voor het gemiddelde gezin. Er stonden meerdere huizen te koop in mijn buurt en ze raakte maar niet verkocht tot dat er een van mijn buren makelaar1zijn huis te koop had gezet en deze binnen no time weg was, ik vroeg hem hoe het kwam en hij raadde me deze makelaardij aan, hij maakte geen grapje toen hij zei dat ze erg goed waren want ook mijn huis ging zo de laan uit.

Er zitten meer dan 1 voordelen aan

Dit komt door de professionaliteit van de medewerkers van de makelaardij en ook door makelaar2 hun systeem, bij veel makelaars moet je dan ook vooraf betalen maar bij dit bedrijf was dat zeker niet het geval, je betaald namelijk pas een klein deel wanneer het huis verkocht is en daardoor maak je verder geen kosten voordat het huis verkocht is wat wel zo handig is. Kortom alles bij elkaar vind ik het zeker een aanrader aan iedereen in deze omgeving die zijn huis wilt verkopen, vandaar dit artikeltje.