Betonpalen zijn een belangrijk aspect van beton schuttingen!

Wanneer je een beton schutting monteert zijn de betonpalen het belangrijkst aspect. Hoe de palen worden verwerkt is erg belangrijk. Voordat je de schuttingpanelen gaat plaatsen moet je stabiele betonpalen hebben. Wij raden je aan om één betonpaal minstents met twee snel beton zakken te verwerken. Zo weet je zeker dat het goed vast zit en omdat het snel beton is, kun je binnen ongeveer 30 minuten al gaan beginnen met het plaatsen van de beton schutting. Bestel je betonpalen schutting bij Schutting33.nl. Scherpe prijzen en een snelle levering.

Schutting33

Beton schuttingen zijn een redelijk nieuw fenomeen in Nederland. Door de jaren heen is er door een grotendeel van Nederland altijd gekozen voor houten schuttingen. Hier is de laatste jaren een einde aan gekomen. Je ziet steeds vaker dat men kiest voor een hout beton schutting en nu wordt er zelfs steeds vaker gekozen om de complete schutting van beton te nemen. Jarenlang heeft Nederland te veel betaald voor een schutting die te veel zorg en onderhoud nodig heeft. Ga niet dezelfde fout in als een grotendeel van Nederland en kies een schutting van beton en je bent een leven lang verzekerd van een top schutting tegen minimale kosten en geen onderhoud!

 

Een beton schutting bij Schutting33 bestellen. Wanneer je besluit om een beton schutting bij Schutting33 te bestellen doe je dit met de laagste prijsgarantie. Daarnaast kun je kiezen uit diverse motieven die passen bij de uitstraling van jouw tuin. Zo heb je de hout motief voor de natuurtuinen en het steenmotief voor de wat modernere tuinen. Bekijk de leverbare motieven en laat deze op een gewenste kleur coaten. Gaan de buren naar dezelfde schutting kijken? Overweeg dan een dubbelzijdig motief te nemen en split de kosten met de buren om voordeliger uit te komen!