Betonlook in diverse ruimtes toepasbaar

Betonlook verf kan je op verschillende ruimtes en oppervlaktes toepassen. Heb je al eens gedacht om de trap een betonlook te geven. De trap is een opvallend object in je huis en verdient ook alle aandacht. Tegenwoordig is een betonlook trap helemaal trending. Het maakt niet uit of je een industrieel, landelijk of modern interieur hebt. Een betonlook trap past bij elke woonstijl. Je kan betonlook verf online bestellen via homeofconcrete.

Op de vloer

Wanneer iemand zegt dat ze een betonlook vloer hebben wordt er veelal gedacht aan een kille grijze vloer. In tegenstelling tot een echte betonvloer is een betonlook vloer een stuk comfortabeler en warmer. Er zijn niet alleen grijstinten te krijgen. Bij beton cire van homeofconcrete bestellen zijn verschillende kleurtinten te creëren voor een betonlook vloer.  Een voordeel van een betonlook vloer is dat het slijt en krasvast is dus oersterk. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Een betonlook vloer is goed te combineren met natuurlijke materialen zoals hout en metaal. Het zorgt voor een moderne maar sfeervolle stijl in huis. 

In een natte ruimte

Betoncire kan je eenvoudig een naadloos aanbrengen. Het is daarom goed toepasbaar in een badkamer of op een toilet. Het is aan te brengen over tegels. Je hoeft de bestaande tegels niet eerst te verwijderen voordat je het aanbrengt. Heb je vloerverwarming dan is dat ook geen probleem dit kan er gewoon over de vloer aanbrengen.Omdat het met een dunne laag wordt aangebracht op de vloer kan de warmte snel en egaal in de ruimte worden verdeeld en heb je altijd warme voeten als je uit de douche stapt. 

Toch liever wat liever

Vind je betonlook verf toch wat te hard dan kan je ook kiezen voor krijtverf. Dit is een dekkende matte verf op waterbasis. Het poederachtige effect krijg je door het hoge gehalte aan krijt in de verf. Je kan krijtverf aanbrengen op hout, terracotta potten, MDF, karton, metaal en op muren. Krijtverf kopen? ga naar https://chalkpaint.store/nl. Let op je kan er niet op krijten!