Pas betalen bij levering? Helemaal gratis bij Overkapping33.nl

Wil jij een overkapping of een glazen schuifwand bestellen, maar wil je deze pas betalen bij de levering van deze systeem? Dat kan bij Overkapping33. Wanneer je bij Overkapping33 een systeem besteld kun je aangeven hoe je deze wilt betalen. Bij het kiezen voor rembours, vraagt Overkapping33 wel voor een aanbetaling van €100,-. Dit puur omdat er met transporten wordt gemoeid. Nadat de aanbetaling is voldaan, wordt de bestelling verwerkt en kun je het restant bedrag bij de chauffeur, per pin of contact voldoen. Ga jij binnenkort een bestelling onder rembours bestellen via Overkapping33.nl.

Overkapping33

Bij Overkapping33 heb je de keuze uit 16 verschillende veranda’s. Wij zetten ze even voor je op een rijtje. Je hebt de terrasoverkappingen Pigo Base, Trend, Modern, Ledro, Rando, Rumba, Iseo, Bosmo, Mondo, Nebo, Sambla, Lindo, Tendo en Rumba. De overkappingen, Rumba, Bosmo Sambla zijn van hout en alle overige overkapping zijn van aluminium vervaardig. De goedkoopste overkapping in het assortiment van Overkapping33 is de terrasoverkapping aluminium Nebo basic. Dit is ook meteen de populairste overkapping in het assortiment. Helaas is het voor Overkapping33 niet mogelijk om deze allemaal te plaatsen in de showroom. Daarom staan de meest populaire soorten gepresenteerd. Wil jij een terrasoverkapping bekijken? Bel van tevoren om er zeker van te zijn dat de overkapping die jij wilt bekijken, ook echt gepresenteerd staat.

 

Wil jij binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag dan meteen een offerte aan bij Overkapping33. Het aanvragen van een offerte doe je eenvoudig door de offerte formulier in te vullen. Wanneer je deze hebt verzonden en het is goed aangekomen, krijg je een bericht dat deze in goede staat is ontvangen. Vervolgens streven ze erna om je aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Meestal krijg je al binnen 24 uur antwoord. Ga jij binnenkort een offerte aanvragen of bekijk en bestel je jouw overkapping gewoon online?