3 tips om deze zomer te ontspannen in je eigen tuin

Blijf jij deze zomer lekker in eigen land? We hopen natuurlijk op heerlijk weer om ook van de vakantie te kunnen genieten. Zeker in je eigen tuin kun je helemaal in de vakantiestemming komen. Naast dat je gezellige met je buren, familie of vrienden de barbecue aansteekt kun je nog veel meer leuke dingen beleven om er een onvergetelijke zomer van te maken. Lees vooral even verder als je nieuwsgierig bent geworden en ontdek welke leuke dingen bij jou passen. 

Heerlijk chillen

Het is vakantie en dat betekent dat we even lekker tot rust kunnen komen en mogen ontspannen. Niks is zo fijn dan gewoon helemaal niks doen terwijl je onwijs geniet van de zon en een fris drankje. Dit wil je natuurlijk niet op een stoel doen. Een mooie loungeset in je tuin brengt naast de luxe ook een enorm gezellige sfeer met zich mee. Samen met vrienden de mooiste zomeravonden beleven is precies waar de loungeset geschikt voor is. En ik hoor je al denken, zo’n set kan relatief veel geld kosten. Niet getreurd, een loungeset kun je namelijk ook heel makkelijk zelf maken. Het enige dat je nodig hebt zijn een aantal pallets en kussens. Hiermee bespaar je veel geld en ervaar je ook nog eens plezier aan het maken van je eigen unieke loungeset. Zittend of liggend, met een loungeset kun jij deze zomer heerlijk chillen!  

Plonsen

Wanneer de zon schijnt is niks zo lekker dan even verkoelen in een zwembad. Als je een kleine tuin hebt is het natuurlijk niet mogelijk om een groot zwembad te plaatsen. Ga voor een klein opblaas zwembad waar je  even lekker in kunt gaan zitten of liggen. Is een zwembad geen optie voor jouw tuin? Geen probleem. Maak met een tuinslang een douche in je tuin om op deze manier toch te verkoelen onder de brandende zon. Je kunt ook gaan voor een voetenbadje. Wanneer je voeten verkoeld zijn trekt dit vaak door naar de rest van het lichaam. Met een voetenbadje is het mogelijk om te genieten van de zon, het water en misschien wel van een tijdschrift. En dat alles tegelijkertijd!    

Vissen

Wil jij juist actief zijn deze zomer? Ben jij niet zo van het stilzitten en niks doen? Voor de mensen met een leuke vijver in de tuin is het leuk om activiteiten zoals vissen te doen. Deze leuke bezigheid is aantrekkelijk voor jong en oud en kan daarnaast ook voor ontspannen zorgen. Het enige wat je hoeft te doen is een vishengel en magneten kopen, als je deze nog niet hebt. Zo’n vismagneet is bedoeld om voorwerpen uit je vijver te vissen. Ontzettend leuk om te doen en de tijd zal snel voorbij gaan. Vis zowel op voorwerpen als op vissen en maak er zo een ontzettend leuke zomer van.